P10 (2012)

ViiPV P10(2012) joukkueessa harrastetaan jalkapalloa aktiivisesti iloisella ja kannustavalla ilmeellä!

 

Viialan Peli-Veikkojen P10 joukkueessa on puhaltanut uudet tuulet vuoden 2022 alusta alkaen. Joukkue aloitti yhteistyön LeKi-futis P10 -joukkueen kanssa ja yhteiset harjoittelut ja turnausreissut ovat lähteneet hienosti käyntiin. 

 

Yhteistyön myötä pääsemme tarjoamaan kaikille pelaajille sopivissa määrin hyviä pelejä sekä tasokkaita harjoituksia. Me tykätään pelata ja käymme ahkerasti turnauksissa sekä pyrimme järjestämään harjoitusotteluita tasaiseen tahtiin. 

Harjoittelemme ympäri vuoden n.3 krt viikossa. 

 

YJ-joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä yhteensä 58 pelaajaa, valmentajia on kaikkiaan 12 ja muita toimihenkilöitä 6. Yhteistyössä on voimaa - otamme mielellämme myös uusia pelureita ja toimijoita mukaan remmiin!

 

Joukkueessa järjestetään kaikille pelaajille kehittävää toimintaa tarjoten sopivissa määrin onnistumisia ja haasteita. Tärkeänä pidämme aktiivisen pelaamisen, omien pelitaitojen kehittymisen sekä monipuolisen liikkumisen.

 

Meidän joukkueessa kannustetaan toinen toistamme ja iloitaan yhdessä onnistumisista! :)

 

Tervetuloa mukaan meidän jengiin!

 

Harjoitukset kesäkautena Lempäälän sekä Viialan kentillä.

 

Ota seurantaan joukkueen Instagram @lekifutisviipvyj2012, josta pääset seuraamaan joukkueen toimintaa tarkemmin!

 

Yhteydenotot ja lisätiedot: Joukkueenjohtaja/Rahastonhoitaja Katja Hyvärinen 040 8384 837 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Päävalmentaja Tomi Hyvärinen 040 520 6586 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valmentaja Joonas Lehtinen 040 643 4951 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valmentaja Simo Peltonen 040 4108 406 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Joukkueen tilinumero: FI84 5228 0320 1396 32

Lisätietoa pelipassista ja ohjeet vahingon sattuessa: Pelipaikka - pelipassit ja vakuutukset | Suomen Palloliitto

Seuran logolla varustettuja asusteita tilata omakustanteisesti täältä: https://www.stadium.fi/seurat/1434487

Rekisteröidy Stadium Member -jäseneksi ja voit kerryttää ostoksista bonusta seurallemme! Katso ohje: https://www.stadium.fi/member/tue-seuraasi-bonusta-kaikille